Onze diensten

Vibrocore

De Vibrocore is dé flexibel inzetbare oplossing voor het nemen van bodemmonsters. Bij de ontwikkeling van het instrument door Specialty Devices Inc. (SDI) is de inzetbaarheid gekozen als uitgangspunt. De vibrocore wordt elektrisch aangedreven, is handzaam en kan vanaf een kleine werkboot makkelijk bediend worden. Met een hoge trillingsfrequentie wordt de 7,6 cm buis (PVC, RVS, aluminium of acrylaat)  in de waterbodem gebracht. Dit kan tot circa 3 meter. Hiermee behoort het handmatige boren in de waterbodem tot het verleden en dit maakt het tot een uniek middel in Nederland en zelfs Europa!

Aquifer Advies heeft een distributie overeenkomst afgesloten met de fabrikant SDI, Specialty Devices Inc. De Vibrocore is te huur bij Aquifer Advies.

Download voor meer detailinformatie het productblad onderaan deze pagina en bekijk hier op Youtube het filmpje over hoe het werkt.

De Vibrocore wordt veel ingezet op binnenwater, maar ook op zee zoals op onderstaande foto in Tyrreense Zee voor de kust bij Talamone.

Met name in de havens waar veel slib en zand te verwachten is, wordt de vibrocore met veel succes ingezet.

vibrocore

Onze diensten

Projectmanagement

Veel projecten worden tegenwoordig in uitvoering gebracht waarbij...

> contractmanagement
> omgevingsmanagement
> Projectmanagement

Detachering

Ondersteuning op locatie.

Ontwerp en realisatie impulsontwerpt.nl 
© Copyright Aquifer Advies 2019